Eget Företag | digitalt

Du besöker mässan via din dator, padda eller mobil.

Eget Företag är Sveriges ledande mässa för att starta och driva företag och samlar varje år 1000-tals besökare. Vi rekommenderar dig att avsätta gott om tid för ditt mässbesök och att besöka många montrar. Utställarna är på plats för att få träffa dig via chatt och videomöte. Du bestämmer hur ni vill mötas. 

Här finns de viktiga kontakterna och nätverken
I mässan hittar du många viktiga myndigheter, företag och organisationer som kan vara bra att ha kontakt med. Här finns också stort utbud av företag som erbjuder smarta verktyg som gör företagarlivet roligare och enklare.

Här finns ny kunskap och inspiration
Ett 50-tal seminarier arrangeras och du som besöker mässan har tillgång till dessa under en hel vecka efter mässan har stängt.

De flesta föreläsningarna är inspelade men det förekommer också livesändningar. Det finns möjlighet att chatta med föreläsaren även under de inspelade föreläsningarna.

Välkommen!

 

Digitala mässan uppskattas verkligen

Att många verkligen söker mer kunskap och inspiration visar det stora intresset för föreläsningarna, senast lockade de över 9.000 deltagare. Vi berättar gärna mer om hur enkelt det är att ställa ut och arrangera seminarier på mässan. Dessutom hjälper vi dig att sätta upp montern! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022