Utställare i Malmö

Mässan Eget Företag, onsdagen 24 april. Öppet 10-16
Lokal: Slagthuset, Malmö (Anmälan pågår)

Dagens moderator på caféscenen – Maria Berghäll
Entreprenören som brinner för ledarskap

Maria Berghäll blev som 18-åring Europamästarinna i UF-företagande.
Idag driver hon sitt egna företag, Piece of Value och hjälper människor och organisationer att utvecklas.

Utställare - Mässan Eget Företag

Uppdateringar sker löpande

Klicka på loggan så länkas du till deras hemsida.

Almi

Vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Göra verklighet av din affärsidé? Bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Våra rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa.

Balkan Giants

Vi är ett media- och marknadsföringsbolag som hjälper dig i stort sätt med allt som du behöver för att synas, finnas, hantera löner m.m. Oavsett om du har många eller få klienter så behöver du lämna ett gott och professionellt intryck och det hjäper vi dig uppnå. Allting från en företagslogotyp, visitkort, broschyrer och hemsida till  tv/internet- videoreklam och skyltning som presenterar ditt bolag på bästa sätt.

Björn Lundén Information

Ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Cederblad & Co

Vi är en revisionsbyrå med 30 specialister i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Vi utvecklar din verksamhet och
hjälper dig att bli lönsam. För oss är personligt engagemang viktigt!

Dicopay

Fakturera och få betalt direkt! Dicopay är Sveriges snabbast växande mobila faktureringstjänst som erbjuder blixtsnabb betalning. Att fakturera tar bara någon minut och du kan ägna mer tid till annat än administration.

Fogarolli

Vi söker dig som vill driva eget företag. Fogarolli gör det möjligt att även med små ekonomiska medel bli egen företagare och få driva ett framgångsrikt kaffebarskoncept. 

Fortnox

Välkommen till ett nytt sätt att jobba! Ända sedan starten har vi haft en vision – att få dig som småföretagare att kunna ägna dig mer åt det du vill. Det betyder att vi ständigt utmanar och förnyar sättet på vilket du kan sköta din ekonomi och administration.

Frilans Finans

Gör din grej!
Fakturera utan eget företag

Företagslotsen Malmö stad

Det är många saker att tänka på när man driver eller startar företag. Företagslotsen är en del av Malmö stads service för att underlätta för företagen i Malmö. Vi hjälper såväl befintliga som nystartade företag att få hjälp med tillstånd och frågor kopplat till kommunen.

Gemervärde

Företagsfinansiering - leasing, företagslån, fakturaköp, avbetalningar! Kontakta mig för en snabb finansiell lösning och personlig finanskontakt. Jag hjälper er SPARA TID utan en massa krångel och att SPARA PENGAR för att ta fram det bästa villkoret.

House of Sales

Som företagsledare och kund står du i centrum som experten inom just ditt område. Vi bidrar med ett oberoende utifrånperspektiv och ett säljfokus baserat på flerårig erfarenhet från en mängd olika branscher. Resultatet blir en konkret plan för framtida säljstärkande åtgärder, som i sin tur leder till ökad försäljning över tiden.

Human Resource South of Sweden

Vi utbildar i HR-grunderna till små och mellanstora företag. Matchar kandidater till arbetsgivaren på bästa sätt med okonventionellt tänk.

iiWii

Vi hjälper dig att uppgradera din verksamhet med den senaste tekniken från Apple, Samsung och Huawei för en summa som alla företag har råd med. De bästa restaurangerna har de vassaste knivarna, därför behöver du också ha den bästa tekniken för att uppnå de bästa resultaten på ett snabbt, smidigt och säkert sätt.

JBG Gruppen Egenanställning

Tjänsten Egenanställd, innebär att du gör jobbet och låter oss på JBG ta hand om all administration och redovisning. Egenanställningsbranschen, dvs de person som jobbar som egenanställda i Sverige ökar. Vi tillhandahåller en möjlighet för dig som inte vill, kan eller får starta eget, att kunna fakturera dina uppdrag.

Kemikalieinspektionen

Det är du som tillverkar, importerar eller säljer varor som har ansvar för att produkterna uppfyller kraven i reglerna. Det gäller oavsett om du säljer produkterna i en fysisk butik eller via e-handel. För att veta vilket ansvar du har behöver du identifiera din roll i distributionskedjan och kontrollera vilka regler som gäller för dina produkter eller varor.

Marginalen Bank

Uppstartslånet Ska du starta eget företag? Vi kan nu erbjuda dig ett lån i samarbete med NyföretagarCentrum, där personlig rådgivning och stöd via Europeiska investeringsfonden (EIF) hjälper dig att komma igång.
Du kan låna upp till 250.000 kr.

Nordea

Oavsett i vilket skede du är i ditt företagande kan Nordea vara din stabila och trygga partner. Välkommen att bolla dina planer med oss!

NTRY

Snart kan du som söker du en co-founder, investerare, expertrådgivning eller bollplank matchas rätt i din start-up process. Är du redan en etablerad entreprenör så kan du som delägare i NTRY stötta nya entreprenörer, investera och bli delägare i bolag som matchar dina preferenser.
Av entreprenörer för entreprenörer!

NyföretagarCentrum Skåne Nordväst

NyföretagarCentrum Öresund

Pensionsmyndigheten

Ponture

Pengar till ditt företag. Sök företagslån, fakturaköp och andra erbjudanden från banker - helt utan kostnad

PRV

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.
Har ditt företag dolda tillgångar? På prv.se får du svaret genom ett enkelt test. Välkommen till www.prv.se/genomlysningen.

Rosengård fastigheter

Vi är Rosengårds egna fastighetsbolag. Vi äger, tar hand om och utvecklar 1 660 lägenheter i områdena Törnrosen och Örtagården i Malmö. Vi driver även stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah. I samarbete med NyföretagarCentrum Öresund får våra hyresgäster möjligheten att lära sig starta företag genom informationsträffar och individuell rådgivning.

Snowfire

Skapa webbsidan som alltid är snäppet snyggare. Samarbeta med prisbelönta designers och strateger från hela världen och väx med e-butik, blogg, bokning mm - allt på samma plattform. Testa gratis – vi gör skillnad!

Starfields

Starfields är en reklam- och webbyrå med kunder över hela Sverige. Sedan flera år tillbaka erbjuder man prisvänliga och populära paket till landets alla Småföretagare och Nystartade företag. Läs mer här!

Starta & Driva Företag

Står du i begrepp att starta företag? Då är vi kanalen för dig. Förutom inspiration från andra entreprenörer och konkret information samt tips och råd ger vi dig en chans att utöka ditt nätverk och träffa nya samarbetspartners. Vi erbjuder även gratis tjänster och produkter i samband med företagsstarten. Detta gör vi genom tre produkter, tidningen Starta & Driva Företag, entreprenörsminglet StartUp Bar och startpaketet för företagare StartUp Box.

Unionen Egenföretagare

Vi vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget. Tjänster som juridik och försäkringar kan bli dyrt, men tillsammans kan vi få ner kostnader och premier. Som medlem får du mycket på köpet, till exempel vår medlemslinje att ringa till samt bidrag till kompetensutveckling. Vi ger dig trygghet, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling.

Visma Spcs

Livet som småföretagare kan vara roligt och utmanande. Men det kan också kännas ensamt och lite krångligt. Vi har bestämt oss för att alltid finnas vid företagarnas sida och göra allt vi kan för att du ska få ett så bra småföretagsliv som möjligt. För att skapa ett småföretagarklimat i världsklass utvecklar vi program och tjänster som förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet. Dessutom bidrar vi gärna med erfarenheter och kunskap.

Øresunddirekt

Funderar du på business över sundet? Öresundsrådgivarna är en kostnadsfri tjänst för dig som vill starta företag eller redan är företagare. I uppdraget ligger att bygga "en enklare väg över sundet för företag". Genom Öresundsrådgivarna får du tillgång till ett team med specialister som hjälper dig reda ut hur marknaden fungerar och vilka regelverk som gäller inom Öresundsregionen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022