Bli en vinnare med mentorskap!

Låna en mentor! Boka Speed Mentoring mellan kl 14.00-16.30.

Boka Speed Mentoring

Kan du tacka nej till god råd? 

Sverige behöver fler framgångsrika företagare, visst är det så. Men ingen växer ensam. En mentor som bjuder på sin erfarenhet och sitt kontaktnät ger dig som nyföretagare större chans att lyckas. Då kan vägen till ett lönsamt företag bli både roligare och enklare.

Speedmentoring 8 november

"Låna en mentor" – Boka nu!

På mässan Eget Företag erbjuder vi en 20 minuters personlig rådgivning av en erfaren mentor. Tiderna är begränsade, boka tid nedan!
Arrangeras av NyföretagarCentrum

Glöm inte att hämta fribiljett till mässan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag