Många skäl att ställa ut

Vi använder den mest funktionsrika plattformen som nu är tillgänglig.

Så mycket enklare att hitta fler och nya kunder

En hemsida har i stort sett alla företag idag. Det är inget konstigt, det är så vi idag visar att vi finns på marknaden. Under pandemin har vi tagit stora språng i digitaliseringen, ett bra exempel är digitala mässor och som har vissa likheter med hemsidan men ändå så stor skillnad i upplevelse och alla de möjligheter som den skapar. 

 

Till Eget Företag-mässan kommer företagare och många som vill starta företag. På senaste mässan drev 47 procent företag och 49 procent kom för att starta företag. Alla kommer för att få kunskap, få inspiration, träffa experter och rådgivare. Många ser också mässan som en bra möjlighet att rusta sig och företaget för att möta marknadens utmaningar.

Bli utställare på digitala mässan Eget Företag.

Det finns Bas- eller Premiumpaketet, samt ett paket för små- och nyföretagare, Småföretagarpaketet

Skapa egen virtuella monter, vi hjälper dig!

I er monter kan besökaren chatta och möta er personal över video. Ta del av era mässerbjudanden, guider, information och webinarier live eller förinspelat. Det finns nu även möjlighet att göra kundundersökning. Vi hjälper gärna till och erbjuder en komplett paketlösning för ert deltagande. Det finns en liten guide för utställare med format på bilder, logo och inspelade föreläsningar.  

Vi utbildar er och de som kommer att bemanna montern

Du som bokar plats behöver utse en person som är admin för ert deltagande. Vi kommer att ha genomgång för alla admin via Teams på 30 minuter om hur mässan fungerar och vilka funktioner som finns och hur man lägger in information.
Kort innan mässan öppnar, kommer vi att göra en genomgång via Teams för all personal som ska bemanna montern under mässan. 

Boka gärna en genomgång om hur mässan fungerar.

Statistik senaste mässan >>>

Många skäl att ställa ut digitalt
Ja, förutom att det är mycket kostnadseffektivt och hållbart så visar den digitala mässan verkligen sin styrka jämfört med en fysisk mässa.  De flesta som ställer ut på en mässa gör det för att hitta nya kunder och hålla kontakt med befintliga kunder.  

 Allt detta får du:

 ✔︎ Kontaktuppgifter till alla som besöker montern
 ✔︎ Ser vilka besökare som tagit del av era erbjudanden
 ✔︎ Chatta och kan möta besökarna över video
 ✔︎ Ser vilken profil besökaren har vid besök i montern
 ✔︎ Ser vilka besökare som sett era seminarierna
 ✔︎ Egen matchning mot besökarnas profil
 ✔︎ Geografisk avgränsning är möjlig
 ✔︎ Ser hur många besökare som är inloggade i mässan
 ✔︎ Ser om en kollega redan har samtalat med en besökare
 ✔︎ Mötesbokning i mässan
 ✔︎ Alla kontaktlistor finns att ladda hem för egen uppföljning

Några fler plus..

✔︎ Att slippa transporter av utrustning och arbete med att bygga vanlig monter
✔︎ Att slippa hotell- och resekostnader för personal och besökare
✔︎ Alla som är hemma pga sjukdom eller har sjuka barn och personer med funktionshinder har möjlighet att delta på mässan.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022