Ställa ut på Eget Företag

Vi berättar gärna mer!

Intresseanmälan

Jag/vi vill boka!

Vi ställer ut och bokar plats på Eget Företag 2021

Bokningsvillkor på Eget Företag 

Bokning av utställningsyta och seminarietid(er) på Eget Företag via Internet, per telefon eller på annat sätt är bindande för Utställaren. Eget Företag har rätt att pröva och, utan motivering, neka eller ställa upp särskilda villkor för Utställares deltagande. Eget Företags bindande avtal uppkommer i och med att Utställaren tillställs orderbekräftelse/faktura.

Avviker orderbekräftelse/faktura från bokningen skall Utställaren via mail påtala detta inom 10 (tio) dagar från orderbekräftelsens/fakturans datering. Görs inte detta är Eget Företag och Utställaren bundna av innehållet i orderbekräftelsen. Påtalar Utställaren avvikelse inom sagda tid skall Eget Företag antingen korrigera avvikelsen eller förklara avtalet ogiltigt. Utställarens angivelser, på bokningsblankett eller motsvarande, om placering och storlek på monter är endast önskemål. Mässan tilldelar Utställaren slutlig monterplats. Tidpunkt för anmälan saknar härvid betydelse. Mässan äger alltid rätt att justera och omdisponera layout av hall. Att tilldelad monterplats inte överensstämmer med Utställarens önskemål skall således aldrig anses som att orderbekräftelsen avviker från bokningen.

Eget Företag äger rätt att skriftligen säga upp avtalet med Utställaren till omedelbart upphörande i händelse av Utställarens dröjsmål med erläggande av betalning.

Avbokning Utställaren har alltid rätt att kostnadsfritt avboka utställningsyta och seminarietid(er) upp till 10 (tio) dagar från orderbekräftelsens/fakturans datering.

Eget Företag i Malmö och Göteborg, prel
Vid avbokning innan 60 dagar innan eventet debiteras Utställaren 50 (femtio) procent och därefter 100 (etthundra) procent av utställningsytan och seminarietid(er) om inte annat angivits i orderbekräftelsen eller fakturan. I inget fall återbetalas erlagd anmälningsavgift/grundhyra.

Eget Företag 25-27 mars 2021 Stockholmsmässan
Vid avbokning innan 15 november debiteras Utställaren 50 (femtio) procent och därefter 100 (etthundra) procent av utställningsytan och seminarietid(er) om inte annat angivits i orderbekräftelsen eller fakturan. I inget fall återbetalas erlagd anmälningsavgift/grundhyra.

"Nordens största mötesplats för dig som redan driver eller vill starta företag"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022