Boka plats i Göteborg, 22 april

Boka plats på Café Starta & Driva Eget i Brewhouse.
Öppettider: 9.00-12.00

På Eget Företag träffar du besökare från hela Västsverige som kommer för att få inspiration, information och rådgiving för att starta företag. Många besökare driver redan företag och är här för att rusta sig och upptäcka det senaste inom företagarvärlden. 

Monteryta & prisinformation

Monterytan, är din golvyta och plats för roll up. 

Pris för monteryta, ståbord och wifi.
4 kvm inkl ett ståbord, Pris 3.900 kr
6 kvm inkl två ståbord. Pris 5.350 kr 

En grundhyra 
650 kronor/per utställare inkl el.

Arrangera seminarier på 30 minuter
På Eget Företag kommer närmare 30 seminarier att arrangeras. För mer information om att arrangera seminarium. Läs mer här!

Partnerskap 
Vill du synas extra på eventen och i kommunikationen. Ta kontakt för att diskutera ett partnerskap.

Moms tillkommer på samtliga priser.

Ladda hem infobladet som pdf här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022