Ställ ut | Boka plats

Det är enkelt och kostnadseffektivt att medverka på digitala mässan.

Här gör du din bokning till mässor 2022. Fyll i och välj de tjänster som vill ni boka in på digitala Eget Företag-mässan. 

Ställ ut – boka plats!

Bokningsvillkor på digitala mässan Eget Företag  

Bokning av medverkan på digitala mässan Eget Företag görs enligt beställningsunderlag ovan. Anmälan är bindande, utställare tilldelas ordererkännande/faktura.

Önskar utställaren ändring i del av innehåll i bokningsbekräftelsen ska detta meddelas digitala mässan Eget Företag, senast 8 dagar från erhållen bokningsbekräftelse. Tillägg/avdrag av kostnad sker enligt fastställd prislista.

Den digitala mässan Eget Företag tilldelar utställaren plats i den digitala mässhallen.

Att tilldelad monterplats inte överensstämmer med utställarens önskemål om placering eller exponering skall således aldrig anses som att orderbekräftelsen avviker från bokningen.

Den digitala mässan Eget Företag äger rätt att skriftligen säga upp avtalet med Utställaren med omedelbart upphörande i händelse av Utställarens dröjsmål med erläggande av betalning.

Monterplats eller annan erbjuden tjänst skall betalas inom 20 dagar från beställning om inte annat skriftligen har överenskommits. Oavsett detta ska betalning ske tre bankdagar före den digitala mässans genomförande,  26-28 oktober. Anmälningsavgiften, 3.975 kr erläggs enligt bokningsbekräftelsen och är inte återbetalningsbar.

Den digitala mässan Eget Företag arrangeras i samarbete med NyföretagarCentrum och produceras av Fremat Event Group AB. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022