Boka demo | Eget Företag

Vi går igenom plattformen och visar de nya möjligheterna

Eget Företag är sen många år Sveriges ledande mässa för landets nyföretagare. Besökarna kommer för att få hjälp, inspiration och vägledning. Många kommer också för att hitta smarta tjänster och produkter som gör företagarlivet enklare, på senaste mässan var drygt 40 procent redan företagare.

Att många söker mer kunskap visar det stora intresset för föreläsningarna, senast lockade de över 9.000 deltagare. Vi berättar gärna mer om hur enkelt det är att ställa ut och arrangera seminarier på mässan. Dessutom hjälper vi dig att sätta upp montern! 

Boka en DEMO! Vi visar alla nya möjligheter som skapas i digitala mässvärlden

Det är enkelt att medverka på mässan Eget Företag-online, under 30 minuter går vi igenom och visar hur det fungerar i praktiken.

• Att arrangera egen föreläsning, live eller inspelad
• Matchning, hitta rätt profil och målgrupp
• Hur får jag kontakt med besökarna?
• Erbjudanden, anpassa mot din målgrupp/er
• Hitta kunder i ditt geografiska område
• Leadslistor med kontaktuppgiter
• Statistik och uppföljning
• Besökare från hela landet
• Hur ställer jag ut?
• Vi hjälper till att sätta upp monter och utbildar de som bemannar

Möjlighet till frågor!

Vi har arrangerat två digitalla mässor sen hösten 2020. Av besökarna var 40 % företagare och 48% var påväg att starta företag.
Fyll i formuläret, vi kommer att skicka en inbjudan i TEAMs!

Bokar 30-minuters demo!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022