3 snabba om marknadsföring

10 september 2015

En av de största utmaningarna som företagare är så klart marknadsföring, få ut sitt varumärke, visa att man finns osv för att få nya kunder. Vi tänkte dela med av de 3 sakerna som har fungerat bäst för oss:

1. Bloggande så klart! Det är ett jätte bra och enkelt sätt att nå ut till fler, skapa förtroende och få folk att dela sitt varumärke.

2. Sökordsoptimering! En bra och proffsig hemsida är viktig och det är också viktigt att optimera den så att folk som söker på Google efter sådant relaterat till ditt företag hittar till dig.

3. Nätverka! Skapa kontakter, vilket är bra på många sätt. Dels kan man få hjälp på olika sätt men man kan också skapa samarbeten som gör att man kan hjälpa åt att marknadsföra varandra.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag