3 snabba om marknadsföring

10 september 2015

En av de största utmaningarna som företagare är så klart marknadsföring, få ut sitt varumärke, visa att man finns osv för att få nya kunder. Vi tänkte dela med av de 3 sakerna som har fungerat bäst för oss:

1. Bloggande så klart! Det är ett jätte bra och enkelt sätt att nå ut till fler, skapa förtroende och få folk att dela sitt varumärke.

2. Sökordsoptimering! En bra och proffsig hemsida är viktig och det är också viktigt att optimera den så att folk som söker på Google efter sådant relaterat till ditt företag hittar till dig.

3. Nätverka! Skapa kontakter, vilket är bra på många sätt. Dels kan man få hjälp på olika sätt men man kan också skapa samarbeten som gör att man kan hjälpa åt att marknadsföra varandra.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022