aiFi fick succé via crowdfunding

13 april 2016

Succé via crowdfunding

aiFi la upp en kampanj på crowdfundingsajten Indiegogo i december 2014 där de önskade 80 000 dollar för sin innovativa idé "stabelbara högtalare". 

Sociala högtalare

aiFi är en social högtalare som gör det enkelt att samla sina aiFi­-vänner för ett riktigt party – hemma, hos kompisar eller på beachen. När flera personer tar med sig sin aiFi högtalare till festen och ställer högtalarna ovanpå eller bredvid varandra, förvandlas de till en ny, större högtalare vilket gör att både volym och ljudkvalitet ökar.

Great Alone. Better Together

aiFi högtalare trivs lika bra både inne och ute. De är enkla att använda ­och det behövs inga kablar eller inställningar för att få dem att spela tillsammans. Bara att stapla på och det funkar.

aifi.se

 

/ Martina Wipa - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag