aiFi fick succé via crowdfunding

13 april 2016

Succé via crowdfunding

aiFi la upp en kampanj på crowdfundingsajten Indiegogo i december 2014 där de önskade 80 000 dollar för sin innovativa idé "stabelbara högtalare". 

Sociala högtalare

aiFi är en social högtalare som gör det enkelt att samla sina aiFi­-vänner för ett riktigt party – hemma, hos kompisar eller på beachen. När flera personer tar med sig sin aiFi högtalare till festen och ställer högtalarna ovanpå eller bredvid varandra, förvandlas de till en ny, större högtalare vilket gör att både volym och ljudkvalitet ökar.

Great Alone. Better Together

aiFi högtalare trivs lika bra både inne och ute. De är enkla att använda ­och det behövs inga kablar eller inställningar för att få dem att spela tillsammans. Bara att stapla på och det funkar.

aifi.se

 

/ Martina Wipa - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022