Business Bloggers Blogghörna

16 juli 2015

Under Mässan Eget Företag kommer vi på Business Bloggers att hålla i mässans Blogghörna. Här kommer du att få kunskap om hur ditt företag kan använda en blogg i marknadsföringsyfte, och varför bloggen är ett bra redskap för dig som företagare.

I Blogghörnan kommer du ha möjlighet att mingla med företag inom olika branscher som idag använder bloggen som en stor del av deras marknadsföring. De kommer att dela med sig av deras personliga knep och tips.

Du kommer att kunna boka upp dig på Speedmeeting för några minuters personlig rådgiving av Business Bloggers.

Driver du idag en framgångsrik företagsblogg?

Vill du som företagare vara en del av vår Blogghörna och prata om ditt företagsbloggande?

Vi har ett fåtal platser kvar i Blogghörnan, vid intresse kontakta oss snarast!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022