Business Bloggers Blogghörna

16 juli 2015

Under Mässan Eget Företag kommer vi på Business Bloggers att hålla i mässans Blogghörna. Här kommer du att få kunskap om hur ditt företag kan använda en blogg i marknadsföringsyfte, och varför bloggen är ett bra redskap för dig som företagare.

I Blogghörnan kommer du ha möjlighet att mingla med företag inom olika branscher som idag använder bloggen som en stor del av deras marknadsföring. De kommer att dela med sig av deras personliga knep och tips.

Du kommer att kunna boka upp dig på Speedmeeting för några minuters personlig rådgiving av Business Bloggers.

Driver du idag en framgångsrik företagsblogg?

Vill du som företagare vara en del av vår Blogghörna och prata om ditt företagsbloggande?

Vi har ett fåtal platser kvar i Blogghörnan, vid intresse kontakta oss snarast!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag