Bokföring i mobilen - Wrebit

29 april 2016

En av företagen som var med oss på Norrlandsturnén var Wrebit, de erbjuder bokföring i mobilen på ett enkelt sätt. Fördelen med deras app är förutom att den är smidigt att använda, att du alltid har ditt bokföringsprogram med dig. Säg att du exempelvis varit inne i en butik och köpt en produkt, när du kommit ut kan du fotografera kvittot och direkt bokföra inköpet i din telefon. Detta gör att det blir effektivare och du slipper papper och kvitton på hög. Appen ger också påminnelser när det är dags att skicka in moms etc. Själva har de bakgrund som redovisningskonsulter, vilket gör att de har bra koll på hur behovet hos företagare ser ut.

Tjänar du några pengar i ditt företag?

Wrebit vet att många småföretagare är väldigt upptagna och eftersom bokföringen är ett nödvändigt ont, så ville de göra det lätt för dem att få ordning på sin ekonomi. Att kunna bokföra direkt på ett så här lättsamt sätt gör att du också får mer koll på hur företaget faktiskt går löpande under året. Tjänar jag några pengar? Många av deras kunder menar att de även sparar tid med appen.

Når många städer på kort tid

Stora anledningen till att Wrebit följde med Nyföretagarcentrums turné till Norrland är för att nystartade och mindre företagare är deras målgrupp och denna resa gav dem ett effektivt sätt att nå många städer i norra Sverige på kort tid. De tycker att veckan har varit bra, de har träffa många företagare och människor som är på gång på att starta. De flesta blir förvånade över hur lätt bokföringen kan vara.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022