Boktips entreprenörskap

29 september 2015

Vi tänkte ge lite boktips! När man ska starta företag är det mycket som man bör kunna och känna till. Man kan så klart ta hjälp av Nyföretagarcentrum men det är alltid bra att själv läsa på, bokform är dessutom bättre än att googla sig fram eftersom man får all kunskap samlad på ett smidigt sätt.

Jag själv läste Rivstart när jag skulle starta mitt företag, helt ovärderlig! Inte bara att det ger en massa bra tips, det ger också motivation och en knuff i rätt riktning. Det är det jag gillar mest med böcker, även om du kan mycket och tycker att flera saker av det du läser är självklart så är det alltid bra inspiration och en spark i rumpan. Något man ibland kan behöva som företagare. Flera av de böcker som jag har hemma kan jag läsa om och om igen, bara för att få motivation. Det funkar varje gång!

Jag har också läst Gerilla företagaren på bilden ovan, en bok som ger mängder av tips för gerillamarknadsföring. Tips på hur man kan göra reklam och nåt ut med sitt varumärke utan att det kostar något eller väldigt lite. Underbart!

Vi har en egen liten bokhandel där vi tipsa om bra böcker: businessbloggers.se/bokhandel

/Anna