Boktips entreprenörskap

29 september 2015

Vi tänkte ge lite boktips! När man ska starta företag är det mycket som man bör kunna och känna till. Man kan så klart ta hjälp av Nyföretagarcentrum men det är alltid bra att själv läsa på, bokform är dessutom bättre än att googla sig fram eftersom man får all kunskap samlad på ett smidigt sätt.

Jag själv läste Rivstart när jag skulle starta mitt företag, helt ovärderlig! Inte bara att det ger en massa bra tips, det ger också motivation och en knuff i rätt riktning. Det är det jag gillar mest med böcker, även om du kan mycket och tycker att flera saker av det du läser är självklart så är det alltid bra inspiration och en spark i rumpan. Något man ibland kan behöva som företagare. Flera av de böcker som jag har hemma kan jag läsa om och om igen, bara för att få motivation. Det funkar varje gång!

Jag har också läst Gerilla företagaren på bilden ovan, en bok som ger mängder av tips för gerillamarknadsföring. Tips på hur man kan göra reklam och nåt ut med sitt varumärke utan att det kostar något eller väldigt lite. Underbart!

Vi har en egen liten bokhandel där vi tipsa om bra böcker: businessbloggers.se/bokhandel

/Anna 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag