Bygg varumärket själv

Pia Andersson
20 oktober 2016

Bygg varumärket själv.

Ingen annan kan göra det åt dig.

Allt du gör och säger varje dag – året runt – bygger varumärket. Ja, precis allt det du och dina medarbetare gör och säger, 24 h om dygnet, 365 dagar om året, bygger varumärket. Har du tänkt på det?

Ett starkt varumärke är ett företag vars kunder blivit deras bästa säljare. Kunderna blir inte dina bästa säljare när de är nöjda, de behöver bli överraskat nöjda. Hur åstadkommer du det på ditt företag?

Modellen 5Vtill5P hjälper dig att hitta rätt kundgrupp, fånga deras intresse och göra dem till dina bästa säljare. Vill du veta hur du gör och få bra tips och verktyg? Då ska du komma och lyssna på denna inspirerande föreläsning, där varumärkesexperten, föreläsaren och författaren Pia Anderson delar med sig av sina bästa tips, torsdagen den 10/11 kl 9:30 sal C.

OBS! Förra året var det fullbokat så boka din plats redan nu.

Ge dig själv möjligheten att ta ditt företag vidare.

 

Ps. Få tips och inspiration på www.piaanderson.se

5Vtill5P AB
Pia Anderson
Varumärkesexpert,
författare och föreläsare
0708 830792

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag