Bygg varumärket själv

Pia Andersson
20 oktober 2016

Bygg varumärket själv.

Ingen annan kan göra det åt dig.

Allt du gör och säger varje dag – året runt – bygger varumärket. Ja, precis allt det du och dina medarbetare gör och säger, 24 h om dygnet, 365 dagar om året, bygger varumärket. Har du tänkt på det?

Ett starkt varumärke är ett företag vars kunder blivit deras bästa säljare. Kunderna blir inte dina bästa säljare när de är nöjda, de behöver bli överraskat nöjda. Hur åstadkommer du det på ditt företag?

Modellen 5Vtill5P hjälper dig att hitta rätt kundgrupp, fånga deras intresse och göra dem till dina bästa säljare. Vill du veta hur du gör och få bra tips och verktyg? Då ska du komma och lyssna på denna inspirerande föreläsning, där varumärkesexperten, föreläsaren och författaren Pia Anderson delar med sig av sina bästa tips, torsdagen den 10/11 kl 9:30 sal C.

OBS! Förra året var det fullbokat så boka din plats redan nu.

Ge dig själv möjligheten att ta ditt företag vidare.

 

Ps. Få tips och inspiration på www.piaanderson.se

5Vtill5P AB
Pia Anderson
Varumärkesexpert,
författare och föreläsare
0708 830792

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022