Café Starta & Driva Eget - Luleå

26 april 2016

Idag startade Café Starta & Driva Eget´s Norrlandsturné i Luleå. Vi höll till på Ebeneser Kulturhus. Det var mycket lyckat och hårt tryck från Luleåborna. Vi fick höra att Luleå är en stad på uppgång när det gäller nyföretagande, det har ökat med 50% på kort tid. Kul!

Under dagen fick besökarna träffa en massa olika företag för att få rådgivning och hjälp inför deras företags start. Dessutom blev det tävlingar på scenen och Sara Holmström, känd från bland annat Idol uppträde. 

Imorgon drar turnén vidare till Skellefteå och Umeå. Kolla in mer om turnéplanen och skaffa din biljett här: http://egetforetag.se/vecka17-event/anmälan-fika-biljett

Under veckan kommer vi att lägga upp bilder från turnén, du kommer också att få intervjuer från både besökare och utställare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022