Café Starta & Driva Eget - Luleå

26 april 2016

Idag startade Café Starta & Driva Eget´s Norrlandsturné i Luleå. Vi höll till på Ebeneser Kulturhus. Det var mycket lyckat och hårt tryck från Luleåborna. Vi fick höra att Luleå är en stad på uppgång när det gäller nyföretagande, det har ökat med 50% på kort tid. Kul!

Under dagen fick besökarna träffa en massa olika företag för att få rådgivning och hjälp inför deras företags start. Dessutom blev det tävlingar på scenen och Sara Holmström, känd från bland annat Idol uppträde. 

Imorgon drar turnén vidare till Skellefteå och Umeå. Kolla in mer om turnéplanen och skaffa din biljett här: http://egetforetag.se/vecka17-event/anmälan-fika-biljett

Under veckan kommer vi att lägga upp bilder från turnén, du kommer också att få intervjuer från både besökare och utställare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag