Café Starta Eget öppnar i morgon på Bazaren

4 februari 2016

Bazaren – Jobb, Starta Eget och Utbildning.
Den 5 - 6 februari träffar du oss på  NyföretagarCentrum m fl på Café Starta Eget.

Fredag kl 11 - 17
Lördag kl 11 - 16
Plats: Foajén, plan 3, Kulturhuset

Om du vill veta mer om hur det är att driva eget, om du är på väg att starta eller nyligen har startat - kom och besök och få hjälp med dina frågor. Du får information om allt det viktigaste du behöver veta när du vill starta och driva företag – om affärsplan, bokföring, ekonomi, försäljning, skatter, programvaror. Du kan också boka in dig på kostnadsfria seminarium.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag