Eget Företag 10-11 november, ONLINE

Mats Evergren
2 november 2021

Så här är mässan uppbyggd

Precis som en vanlig mässan registrerar sig alla besökarna sig för att komma in i mässan. Där efter landar du i entréhall med bemannad reception för hjälp och vägledning i mässan. Här kan du välja att gå in i mässhallarna eller gå direkt till föreläsningarna. De flesta föreläsningarna är inspelade men det förekommer också livesändningar. Ta kontakt via chat i deras montrar med så många utställare som möjligt. Här finns rådgivare på NyföretagarCentrum, Almi, Skatteverket, PRV, VismaSpcs, Fortnox, Telia, Marginalen Bank, Björn Lunden, Företagarna och många fler. Passa på att se så många föreläsningar som möjligt, de ger ny kunskpa och inspiration. Ett bra tips, missa inte alla de fina mässerbjudande som finns under mässan. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag