Eget Företag STHLM 12 oktober

Mats E
27 september 2023

Driver du bolag eller har planer på att starta eget. Välkommen till Eget Företag STHLM den 12 oktober - den ultimata mötesplatsen för dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå! Vi är glada att kunna presentera vårt event i samarbete med The Park Södra! https://thepark.se/, Magnus Ladulåsgatan/Rosenlundsgatan (på hörnet) på Södermalm (några min från Stockholm Södra) 

Nätverk, inspiration, kunskap och mingel

Vi kommer ha bolag på plats som delar med sig av sin kunskap, 10 min intervjuer från scen och rollupmässa i The Parks ombyggda eventarena. Välkommen att kom dit och mingla, ta gärna med er nyföretagare, mentorer mm. Vi har bland annat ett lyckat mentorskap/adeptpar som medverkar på scen – träffa adepten Behrang och mentorn Kaveh, den ena driver det nystartade livsmedelsföretaget Freaky Sauces som säljer chilisåser, den andra driver Matspar.se, en jämförelsesite för livsmedel. Båda är i samma bransch, fast på två helt olika sidor av den. Tillsammans lär de sig av varandra, och Kavehs hårda, men rättvisa frågor hjälper Behrang att driva bolaget mer fokuserat, som kanske är det svåraste för alla nyföretagare."

Länk till anmälning här : https://www.egetforetagsthlm.se/biljetter för spridning, (Över 100 personer har redan anmält sig nu). VI kommer även starta igång den digitala mässan LÄNK 18.00-21.00 som vi erbjuder över hela Sverige och vi livestreamar vissa delar direkt från The Park den 12 oktober.

Kvällsmingel och nätverkande

Efter 18.00 övergår vi till mingel med DJ i The Parks eventyta. Rundas av efter 20.00.