Entreprenören Maria Berghäll

27 april 2016

Inspirerande entreprenör

Maria driver företaget Visionspiloterna. Hon har under de senaste 10 åren inspirerad, coachat och utbildat över 250 000 personer i ledarskap och entreprenörskap. Just nu är hon aktuell på magsasinet Starta & Driva Företag som krönikör, programledare för StartUp Tv samt i nystartade bloggen blogg.startaochdriva.se

Under Café Starta & Driva Egets Norrlandsturné är hon med StartUp Media. I videon berättar Maria varför hon har valt att följa med.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag