Erbjudanden under mässan Eget Företag digital | 26-28 oktober 2022

15 oktober 2022

1000-tal besökare kommer till digitala mässan Eget Företag!

Skaffa viktig kunskap, träffa experter som ger hjälp och vägledning. Passa på, många fina erbjudanden för dig som vill starta eget eller redan driver företag. Här några exempel erbjudanden och seminarietips. Det finns ett 40-tal seminarier i mässan, du anmäler dig kostnadsfritt!

Besök Björn Lundèns monter under mässan.

 

Standardpaket - MÄSSERBJUDANDE

Få obegränsat tillgång till alla mallar, elektronisk signering och avtalsarkiv i ett år för bara 1 495 kr + moms (ordinarie pris 4 500 kr)

Under ett helt år kan du ladda ner över 500 mallar, skicka avtal för e-signering med BankId eller handsignatur och förvara avtalen i arkivet med möjlighet att ställa in påminnelse.

2 månader Gratis - därefter halva priset ett helt år!

Upptäck det enkla sättet att bokföra själv.

Föreläsning LIVE
En av Sveriges populäraste föreläsare under 2021 och 2022

Johan Dahl är en inspirerande och hyllad föreläsare inom personlig utveckling, personligt ledarskap.
Anmäl dig idag till Johan Dahls LIVE seminarier här  som arrangeras under den digitala mässan Eget Företag 26-28 oktober. 

 

Moms så fungerar det

Skatteverkets webbinarier går hela tiden i mässan.

Starta eget företag

Saktteverkets webbinarier går hela tiden i mässan.

NYHETSBREV 2.0 är en väldigt enkel tjänst där vi tillsammans med dig går igenom:

• Inställningar för leveransbarhet
• Din mall och design
• Hur du skriver
• Tips på vilka funktioner som du borde använda

Ta kontakt med oss i montern.

Gratis e-postkurs – Kraften i nyhetsbrev

Kraften i nyhetsbrev
En gratis e-postkurs för dig som vill lära dig att skapa långsiktiga kundrelationer och lyckas med din marknadsföring. Lär dig hur du levererar värdefulla, snygga och effektiva nyhetsbrev.

Hur fungerar rådgivning hos Krea? 

Allt fler större företag upphandlar finansiering genom Krea. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning när du söker finansiering för större projekt eller för kapitalbehov över 2 Mkr. Vi hjälper dig ta fram relevant information och sätter upp en affärsplan för din kommande finansiering.

LILLA FÖRETAGSLÅNET

Företagslån för småföretag 
Passar dig som har ett mindre företag där vi tack vare EU-stöd endast har krav på 20% personlig borgen och dessutom ger 0,3% ränterabatt. Låna upp till 250 000 under 2-4 år.

Vi samarbetar bland annat med ALMI och Nyföretagarcentrum. Det gör att vi har en unik inblick i din vardag som småföretagare och har tagit fram företagslån som är anpassade efter dina behov.

Välkommen till vår monter, Marginalen Bank och ställ dina frågor.

E-handel & Swish handel

ENKEL BETALLÖSNING FÖR FÖRETAG

Hygglig Checkout
Hygglig är en av få betallösningar där du som e-handlare slipper bindningstid på ditt avtal. Vi vill att du ska växa med vår tjänst och därför har vi inga uppstarts- eller månadsavgifter. Du betalar endast en transaktionsavgift. Hygglig Checkout är för dig som är mån om din relation med dina kunder och vill erbjuda dem en enkel köpupplevelse. Se mer information i montern.

Har du kunskap? Korta seminarier från PRV, Patent och registreringsverket

Del 1 | Immateriella tillgångar

Vad är immateriella tillgångar? Hur kan man skydda tillgångar som inte går att ta på?

I den första delen går vi igenom de olika fyra olika immateriella skyddsformerna samt vikten av att identifiera sina tillgångar för att kunna vårda dem strategiskt. I den andra delen går vi igenom skyddsformerna varumärke- och designskydd.

Del 2 | Varumärke och Design

Varumärke är ett kännetecken för en vara eller tjänst.

Har du ett namn på en produkt eller en tjänst, som du vill ska vara unikt för just din vara eller tjänst? Då kan det vara värt att skydda detta med ett varumärkesskydd.

Många tänker nog på design som något fysiskt: ett designat klädesplagg, en designad möbel eller kanske en trycksak. Men design är ju också viktigt när det gäller tjänster.

Ett konsekvent designarbete i ett företag bidrar också till att stärka företagets varumärke. Ett starkt varumärke bidrar till företagets värde, bland annat genom att bli mer attraktivt för kunder, finansiärer och samarbetspartnerns. den tredje och sista delen går vi igenom patent och upphovsrätt.

Del 3 | Patent och Upphovsrätt

Tar ni fram teknik som löser problem för er eller era kunder? Då kanske det är läge att söka patentskydd?

Att låna en bild från nätet eller kopiera några välformulerade rader, är det okej? Nej, fotografier, musik, litteratur och byggnader är bara några exempel på verk som är automatiskt skyddade genom upphovsrätten, förutsatt att de uppfyller kraven på verkshöjd.

Se till att du som företagare har koll på vem som äger vad i företaget.