Företagarpodden sänder LIVE på Eget Företag

Mats Evergren
5 november 2018

Massor av pepp, råd och tips för dig som ska starta och driva företag

Fredag den 9 november kl 13.45 sänder Företagarpodden live från Caféscenen på mässan Eget Företag, Stockholmsmässan. Företagarpodden är en av Sveriges största podcasts om företagande och entreprenörskap och ett nytt avsnitt släpps varje onsdag. Programledare är Julia Selander, vd Venture cup och Företagarnas vd Günther Mårder. De svarar på frågor och diskuterar företagandets vånda och skönhet med inbjudna gäster.
Under Mässan Eget Företag gästas de av NyföretagarCentrums rådgivare, Simona Hef. Det blir en halvtimme fullmatad med kloka råd och tips som kan hjälpa både befintliga och aspirerande företagare att nå framgång.

LÄNK Scenprogram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022