Företagarpodden sänder LIVE på Eget Företag

Mats Evergren
5 november 2018

Massor av pepp, råd och tips för dig som ska starta och driva företag

Fredag den 9 november kl 13.45 sänder Företagarpodden live från Caféscenen på mässan Eget Företag, Stockholmsmässan. Företagarpodden är en av Sveriges största podcasts om företagande och entreprenörskap och ett nytt avsnitt släpps varje onsdag. Programledare är Julia Selander, vd Venture cup och Företagarnas vd Günther Mårder. De svarar på frågor och diskuterar företagandets vånda och skönhet med inbjudna gäster.
Under Mässan Eget Företag gästas de av NyföretagarCentrums rådgivare, Simona Hef. Det blir en halvtimme fullmatad med kloka råd och tips som kan hjälpa både befintliga och aspirerande företagare att nå framgång.

LÄNK Scenprogram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag