Första mässdagen

5 november 2015

Första mässdagen är över och vilket tryck! 2000 besökare trodde de, även om siffrorna inte är helt färdigräknade. Kul att så många är intresserade av företagande. 

I blogghörnan var det också så klart bra med folk, det här med företagsbloggande är verkligen något som många finner intressant. Både att själva komma igång med men också att få hjälp att sköta det. Jag tror att jag pratade konstant i 7 timmar idag. Även många som uppskattade vår föreläsning.

Vi taggar för morgondagen, då vi också kommer att intervjua ett par besökare.

/Anna - Business Bloggers

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag