Fogarolli söker franchisetagare på mässan Eget Företag

Mats Evergren
2 november 2018

Planer på att starta eget, då kan franchise vara ett alternativ. Det innebär att du hyr ett redan fungerande koncept, med ett känt varumärke och inarbetade rutiner.

Träffa Fogarolli på mässan Eget Företag 8-10 november, Stockholmsmässan. De erbjuder ett flexibelt och lönsamt koncept.
Fogarolli gör det möjligt att även med små ekonomiska medel bli egen företagare och få driva ett framgångsrikt kaffebarskoncept. Stor frihet och flexibilitet ges till franchisetagaren som själv bestämmer när och hur mycket man vill arbeta.

– Få andra företag har samma höga bruttomarginal som Fogarolli, säger Sebastian Rydberg, CEO & Franchise Coach.

I SVERIGE SÖKER DE JUST NU FRANCHISE PARTNERS PÅ FÖLJANDE ORTER:
Stockholm
Karlstad
Skaraborg
Jönköping
Sundsvall

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag