Grattis till priset "Årets unga nyföretagare 2018"

Mats Evergren
7 december 2018

Grattis Philip och William från Luleå till titeln "Årets unga nyföretagare 2018" i Sverige. De utsågs i pitch-finalen på mässan Eget företag, 8-10 november på Stockholmsmässan.

Norrbottens Affärer har haft kontakt med pristagarna och skriver "– Begagnade bilar är kanske inte det första man tänker på i samband med framgångsrika företag. Men vi har bara jobbat på utifrån vårt intresse och kunskap, bett om goda råd och haft en bra mentor. Eriksson & Robertsson Bil AB är helt nischade på begagnatmarknaden och vi omsatte nästan 18 miljoner 2017 och hade en vinstmarginal på nästan 10 procent. Prognoserna för 2018 ser lika bra, om inte ännu bättre ut, säger Philip Robertsson."

Utmärkelsen Årets Unga Nyföretagare är ett samarbete mellan Fortnox och NyföretagarCentrum Sverige, med stöttning av CITI Bank Foundation som är samarbetspartner i projektet Ung & Eget. 

Juryns motivering: ”Philip och William bestämde sig för att göra ett företag av sin hobby. Med ett brinnande engagemang, en hög servicekänsla och kontroll på kostnader har de byggt upp ett framgångsrikt företag – en riktig uppstickare i en mogen bransch. Företaget visar att nytt inte alltid behöver vara bäst och har visat mycket god lönsamhet redan från start.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag