Hänga med på vår Norrlandsturné!

16 februari 2016

Vecka 17 så drar Café Starta & Driva Eget återigen ut på turné, denna gång är det Norrlands tur. Café Starta & Driva Eget är ett koncept som startades av Nyföretagarcentrum. Här kan du fika, inspireras av nyföretagare, träffa experter och rådgivare som vet hur du ska göra för att starta och driva eget framgångsrikt. Kom och testa din affärsidé, diskutera och nätverka om marknadsföring, prissättning, finansiering, hemsidor, försäkringar, bokföring, avtal, trygghet, moms, företagsformer m.m. Alla besökare får ett Starta Eget-kit. Dessutom lottar vi bland annat ut bokföringsprogram och Starta & Driva Eget-boken under eventen.

Turnén startar i Luleå och åker sedan söder ut mot Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall och avslutas sedan i Gävle. I varje ort anordnas det under 2 timmar en minimässa med ett gäng företag som är experter inom sina branscher. Turnén tjuvstartas också i Göteborg veckan innan. Passa på att anmäla dig kostnadsfritt idag!

Här i bloggen kommer ni att få följa med på förberedelser inför turnén, vad som händer under turnén, hur stämningen är på bussen och mycket annat! Följ gärna med oss på Instagram också!