Hänga med på vår Norrlandsturné!

16 februari 2016

Vecka 17 så drar Café Starta & Driva Eget återigen ut på turné, denna gång är det Norrlands tur. Café Starta & Driva Eget är ett koncept som startades av Nyföretagarcentrum. Här kan du fika, inspireras av nyföretagare, träffa experter och rådgivare som vet hur du ska göra för att starta och driva eget framgångsrikt. Kom och testa din affärsidé, diskutera och nätverka om marknadsföring, prissättning, finansiering, hemsidor, försäkringar, bokföring, avtal, trygghet, moms, företagsformer m.m. Alla besökare får ett Starta Eget-kit. Dessutom lottar vi bland annat ut bokföringsprogram och Starta & Driva Eget-boken under eventen.

Turnén startar i Luleå och åker sedan söder ut mot Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall och avslutas sedan i Gävle. I varje ort anordnas det under 2 timmar en minimässa med ett gäng företag som är experter inom sina branscher. Turnén tjuvstartas också i Göteborg veckan innan. Passa på att anmäla dig kostnadsfritt idag!

Här i bloggen kommer ni att få följa med på förberedelser inför turnén, vad som händer under turnén, hur stämningen är på bussen och mycket annat! Följ gärna med oss på Instagram också!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag