Hänga med på vår Norrlandsturné!

16 februari 2016

Vecka 17 så drar Café Starta & Driva Eget återigen ut på turné, denna gång är det Norrlands tur. Café Starta & Driva Eget är ett koncept som startades av Nyföretagarcentrum. Här kan du fika, inspireras av nyföretagare, träffa experter och rådgivare som vet hur du ska göra för att starta och driva eget framgångsrikt. Kom och testa din affärsidé, diskutera och nätverka om marknadsföring, prissättning, finansiering, hemsidor, försäkringar, bokföring, avtal, trygghet, moms, företagsformer m.m. Alla besökare får ett Starta Eget-kit. Dessutom lottar vi bland annat ut bokföringsprogram och Starta & Driva Eget-boken under eventen.

Turnén startar i Luleå och åker sedan söder ut mot Skellefteå, Umeå, Östersund, Sundsvall och avslutas sedan i Gävle. I varje ort anordnas det under 2 timmar en minimässa med ett gäng företag som är experter inom sina branscher. Turnén tjuvstartas också i Göteborg veckan innan. Passa på att anmäla dig kostnadsfritt idag!

Här i bloggen kommer ni att få följa med på förberedelser inför turnén, vad som händer under turnén, hur stämningen är på bussen och mycket annat! Följ gärna med oss på Instagram också!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022