Hur ofta bör man blogga?

25 augusti 2015

En vanlig fråga som vi får är hur ofta man bör blogga. Jag kan säga så här! Vill du bli en riktig storbloggare som Blondinbella eller Kissie så bör du blogga väldigt ofta, 4-5 gånger per dag är normalt för bloggare i den storleken MEN här pratar vi företagsbloggande och då är det inte lika väsentligt. Vill du blogga mer sällan så kan det vara en bra idé att satsa på kvalité istället för kvantitet.

Det viktiga är att man håller någon form av kontinuitet. Om man exempelvis väljer en dag i veckan så är det bra om man håller sig till det och gärna en speciell dag så läsarna vet när de kan förvänta sig ett inlägg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag