Hur ofta bör man blogga?

25 augusti 2015

En vanlig fråga som vi får är hur ofta man bör blogga. Jag kan säga så här! Vill du bli en riktig storbloggare som Blondinbella eller Kissie så bör du blogga väldigt ofta, 4-5 gånger per dag är normalt för bloggare i den storleken MEN här pratar vi företagsbloggande och då är det inte lika väsentligt. Vill du blogga mer sällan så kan det vara en bra idé att satsa på kvalité istället för kvantitet.

Det viktiga är att man håller någon form av kontinuitet. Om man exempelvis väljer en dag i veckan så är det bra om man håller sig till det och gärna en speciell dag så läsarna vet när de kan förvänta sig ett inlägg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag