importera och sälja livsmedel i Sverige eller drömmer du om att exportera svensk mat och dryck

7 november 2016

Fokus på internationell handel med mat och dryck på Eget Företag 2016
 
Funderar du på att importera och sälja livsmedel i Sverige eller drömmer du om att exportera svensk mat och dryck? Det finns goda möjligheter för företagare att handla globalt med livsmedel. Under mässan Eget Företag bjuder Jordbruksverket tillsammans med Livsmedelsverket och Business Sweden in till ett seminarium med fokus på handel med livsmedelsvaror. På seminariet får besökarna tips och idéer. Bland annat berättar arrangörerna om en ny guide som kan underlätta export på den myndighetsgemensamma portalen verksamt.se, berättar Anne Hansson på Jordbruksverkets marknadsavdelningen.

Handel med mat och dryck – tips och idéer
Torsdagen den 10 november kl. 15:00 –15:45 arrangerar Jordbruksverket, Livsmedelsverket och Business Sweden ett seminarium för den som funderar på att importera och sälja livsmedel i Sverige eller som bär på en dröm att exportera svensk mat och dryck. Samma seminarium arrangeras även fredagen den 11 november kl. 10:30 – 11:15.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag