Inbjudan till årets höjdpunkt..

Mats Evergren
12 september 2019

Vi på NyföretagarCentrum vill bjuda in dig till Eget Företag 7-9 november på Stockholmsmässan, Sveriges ledande mässa och mötesplats för dig som driver eller vill starta företag. Varje år kommer 1000-tals besökare från hela landet till mässan Eget Företag med 100 seminarier och utställning. I Cafét möter du spännande gäster varje timme från entreprenörsvärlden. Träffa rådgivare och experter, hitta tjänster och produkter som gör företagarlivet roligt och enklare. Boka in årets stora höjdpunkt och hämta biljett redan idag! #startaföretag #stockholmsmässan #drivaeget #seminarier

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag