Jenny Godin - Besökare under Nyföretagarveckan

6 maj 2016

Jenny Godin var en av våra hundratals besökare under turnén i Norrland förra veckan. Jenny är mitt i uppstarten av sitt företag, hon är på gång att starta en webshop inom presentpapper och tillbehör. Vi passade på att köra en snabb intervju med henne.

Varför startar du eget företag?

Jag tyckte att utbudet just inom presentpapper ute i butik är väldigt dåligt. Tanken med min webshop är att man ska kunna hitta presentpapper och annat för årets alla händelser på samma ställe. Jag vill också inspirera människor och få dem att tänka mer på utseendet på presenten.

Varför besöker du Café Starta & Driva Eget?

För att jag vill lära mig allt!

Vad tycker du?

Det har varit väldigt bra, jag vill ha längre tid här.

/Anna - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag