Jenny Godin - Besökare under Nyföretagarveckan

6 maj 2016

Jenny Godin var en av våra hundratals besökare under turnén i Norrland förra veckan. Jenny är mitt i uppstarten av sitt företag, hon är på gång att starta en webshop inom presentpapper och tillbehör. Vi passade på att köra en snabb intervju med henne.

Varför startar du eget företag?

Jag tyckte att utbudet just inom presentpapper ute i butik är väldigt dåligt. Tanken med min webshop är att man ska kunna hitta presentpapper och annat för årets alla händelser på samma ställe. Jag vill också inspirera människor och få dem att tänka mer på utseendet på presenten.

Varför besöker du Café Starta & Driva Eget?

För att jag vill lära mig allt!

Vad tycker du?

Det har varit väldigt bra, jag vill ha längre tid här.

/Anna - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022