Många är anmälda till digitala mässan Eget Företag 10-11 november

8 november 2021

På onsdag klockan 18.00 öppnar vi!

Välkommen in i den nya eventvärlden, nu kan alla i hela Sverige besöka mässan för dig som driver eller vill starta företag. 

Som en fysisk mässa, men allt är digitalt

Den digitala mässplattformen som vi använder är något utöver det vanliga. Många besökare på senaste mässan fick en känsla av att vara på en fysisk mässa, men allt är digitalt. Vi erbjuder över 40 seminarier och har flera mässhallar där varje utställare har sin egen monter. 

Utställarna är här för att få träffa dig

Ta kontakt med så många som möjligt, ställ frågor, bygg nätverk och rusta dig för att göra företagarlivet enklare och roligare. Missa inte chansen – du besöker mässan och ser alla seminarierna kostnadsfritt!

Många fina mässerbjudanden i montrarna, Björn Lundén bjuder bl a på en Starta Eget kurs.

Mässans öppettider:
Onsdag 10 november, kl 18-19
Torsdag 11 november, kl 9-16

Här har du fri entré: https://event.lansera.io/egetforetag/ 

Välkomna!

Mats Evergren
Eventchef på NyföretagarCentrum Sverige.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022