Många är anmälda till digitala mässan Eget Företag 10-11 november

8 november 2021

På onsdag klockan 18.00 öppnar vi!

Välkommen in i den nya eventvärlden, nu kan alla i hela Sverige besöka mässan för dig som driver eller vill starta företag. 

Som en fysisk mässa, men allt är digitalt

Den digitala mässplattformen som vi använder är något utöver det vanliga. Många besökare på senaste mässan fick en känsla av att vara på en fysisk mässa, men allt är digitalt. Vi erbjuder över 40 seminarier och har flera mässhallar där varje utställare har sin egen monter. 

Utställarna är här för att få träffa dig

Ta kontakt med så många som möjligt, ställ frågor, bygg nätverk och rusta dig för att göra företagarlivet enklare och roligare. Missa inte chansen – du besöker mässan och ser alla seminarierna kostnadsfritt!

Många fina mässerbjudanden i montrarna, Björn Lundén bjuder bl a på en Starta Eget kurs.

Mässans öppettider:
Onsdag 10 november, kl 18-19
Torsdag 11 november, kl 9-16

Här har du fri entré: https://event.lansera.io/egetforetag/ 

Välkomna!

Mats Evergren
Eventchef på NyföretagarCentrum Sverige.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag