Munken som blev multientreprenör

ME
29 mars 2017

Michel är multientreprenör som valde att välja bort sitt liv som munk efter 10 år av studier i teologi. Hur han tog sig igenom utanförskapet och arbetslösheten vid 25 års åldern till att bli en framgångsrik multientreprenör och leva ett filantropiskt liv där han fokuserar på att göra det han brinner för – att hjälpa andra.

Michel kommer att föreläsa under mässan Eget Företag i Malmö 25 april och Göteborg torsdagen 27 april. Under föreläsningen kommer ni att få ta del hur han vände sitt utanförskap och sin arbetslöshet till att bli en prisad multientreprenör. Hur man vänder motgångar till framgångar, blir en ledare och "lyckad" entreprenör, hur man hjälper andra samtidigt som man hjälper sig själv, utvecklar sig själv och sin omgivning samt vikten av nätverkande och sociala medier.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022