Munken som blev multientreprenör

ME
29 mars 2017

Michel är multientreprenör som valde att välja bort sitt liv som munk efter 10 år av studier i teologi. Hur han tog sig igenom utanförskapet och arbetslösheten vid 25 års åldern till att bli en framgångsrik multientreprenör och leva ett filantropiskt liv där han fokuserar på att göra det han brinner för – att hjälpa andra.

Michel kommer att föreläsa under mässan Eget Företag i Malmö 25 april och Göteborg torsdagen 27 april. Under föreläsningen kommer ni att få ta del hur han vände sitt utanförskap och sin arbetslöshet till att bli en prisad multientreprenör. Hur man vänder motgångar till framgångar, blir en ledare och "lyckad" entreprenör, hur man hjälper andra samtidigt som man hjälper sig själv, utvecklar sig själv och sin omgivning samt vikten av nätverkande och sociala medier.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag