Mycket matnyttigt på mässan

28 oktober 2015

Det finns väldigt mycket matnyttigt på mässan! Bland annat många intressanta seminarier om allt som berör företagande och det man behöver veta. "Att sälja på nätet 2016" är exempelvis något jag själv skulle vilja lyssna på. Ekonomi och bokföring är något ALLA företagare bör ha koll på oavsett om man sköter allt själv eller lejar ut det. Juridik och försäkringar är också något man bör känna till. Det är en del man behöver ha koll på som företagare. Bra med denna mässa att man samlar allt på samma ställe!

Kolla in övriga seminarier och boka din plats idag, flera är redan fullbokade! 

/Anna - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag