RW Education - utbildningar för företagare

14 april 2016

Utbildningar för företagare 

Som företagare är det många delar man behöver ha kläm på, allt från försäljning och marknadsföring till presentationsteknik.

RW Education har ett brett utbud av utbildningar och tjänster inom försäljning, retorik, presentationsteknik, projektledning, produktionsledning samt kurser inom sökmotoroptimering, sökordsmarknadsföring och Google AdWords.

Mer information om kursutbud på Rweducation.se

Kurser inom Adobe- och Officeprogrammen

Education är ett utbildningsföretag för kunder som är verksamma inom den grafiska branschen. De arbetar med vidareutbildningar inom Adobeprogrammen, både för tryck­ och digitala media, exempelvis Photoshop, InDesign, Illustrator, Muse, Adobe Animate och After Effects med flera.

RW Education erbjuder kurser inom Office­programmen (främst för formgivare & mallproduktion) samt allt som har med produktionsteknik inom grafiska produktionsmiljöer att göra.

Vår styrka är våra lärares egna praktiska erfarenhet av respektive områden de utbildar inom.

Vår lärarfilosofi grundar sig på idén att det som en lärare inte kan tillämpa praktiskt kan hen heller inte lära ut. Dessa egenskaper kräver vi av våra lärare för att kunna försäkra våra kunder om hög kvalité på alla våra utbildningar. - RW Education
 

/ Martina Wipa - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag