RW Education - utbildningar för företagare

14 april 2016

Utbildningar för företagare 

Som företagare är det många delar man behöver ha kläm på, allt från försäljning och marknadsföring till presentationsteknik.

RW Education har ett brett utbud av utbildningar och tjänster inom försäljning, retorik, presentationsteknik, projektledning, produktionsledning samt kurser inom sökmotoroptimering, sökordsmarknadsföring och Google AdWords.

Mer information om kursutbud på Rweducation.se

Kurser inom Adobe- och Officeprogrammen

Education är ett utbildningsföretag för kunder som är verksamma inom den grafiska branschen. De arbetar med vidareutbildningar inom Adobeprogrammen, både för tryck­ och digitala media, exempelvis Photoshop, InDesign, Illustrator, Muse, Adobe Animate och After Effects med flera.

RW Education erbjuder kurser inom Office­programmen (främst för formgivare & mallproduktion) samt allt som har med produktionsteknik inom grafiska produktionsmiljöer att göra.

Vår styrka är våra lärares egna praktiska erfarenhet av respektive områden de utbildar inom.

Vår lärarfilosofi grundar sig på idén att det som en lärare inte kan tillämpa praktiskt kan hen heller inte lära ut. Dessa egenskaper kräver vi av våra lärare för att kunna försäkra våra kunder om hög kvalité på alla våra utbildningar. - RW Education
 

/ Martina Wipa - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022