RW Education - utbildningar för företagare

14 april 2016

Utbildningar för företagare 

Som företagare är det många delar man behöver ha kläm på, allt från försäljning och marknadsföring till presentationsteknik.

RW Education har ett brett utbud av utbildningar och tjänster inom försäljning, retorik, presentationsteknik, projektledning, produktionsledning samt kurser inom sökmotoroptimering, sökordsmarknadsföring och Google AdWords.

Mer information om kursutbud på Rweducation.se

Kurser inom Adobe- och Officeprogrammen

Education är ett utbildningsföretag för kunder som är verksamma inom den grafiska branschen. De arbetar med vidareutbildningar inom Adobeprogrammen, både för tryck­ och digitala media, exempelvis Photoshop, InDesign, Illustrator, Muse, Adobe Animate och After Effects med flera.

RW Education erbjuder kurser inom Office­programmen (främst för formgivare & mallproduktion) samt allt som har med produktionsteknik inom grafiska produktionsmiljöer att göra.

Vår styrka är våra lärares egna praktiska erfarenhet av respektive områden de utbildar inom.

Vår lärarfilosofi grundar sig på idén att det som en lärare inte kan tillämpa praktiskt kan hen heller inte lära ut. Dessa egenskaper kräver vi av våra lärare för att kunna försäkra våra kunder om hög kvalité på alla våra utbildningar. - RW Education
 

/ Martina Wipa - Business Bloggers