Seminarier, rådgivning och vägledning för att starta och driva företag

14 april 2022

Här får du hjälp

Under mässan Eget Företag online 4-5 maj arrangeras ett 40-tal korta digitala seminarier om att starta och driva företag. Bl a "Starta eget företag – så fungerar det. Skatteverket informerar hur du gör när du ska registrera ditt företag. Du får reda på vilka olika val du behöver göra och vad det betyder för dig."
Moms - så fungera det
Skatteverket informerar vad moms är och vad du behöver tänka på för att kunna redovisa momsen till Skatteverket.
Du behöver besöka mässan online för att se alla seminarierna och ställa frågor till utställarna. Anmäl dig idag! 
Mässans öppettider
4 maj kl 18-21
5 maj kl 9-16
Fri entré – välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022