StartUp Box - erbjudanden för nyföretagare

19 april 2016

Kostnadsfria erbjudanden för företag

När man är i början av sitt företagande vill man gärna prova på olika produkter och tjänster som behövs i företaget. Att prova olika varianter och leverantörer innan man hittar det som passar, kan bli både kostsamt och tidskrävande. 

StartUp Media har en lösning

StartUp Media löser nu detta åt dig på ett väldigt smidigt sätt, genom deras StartUp Box

StartUp Box är en digital plattform. Genom att skapa ett konto på StartUp Box får du ta del av kostnadsfria erbjudanden från ett stort antal företag som har produkter och tjänster för dig som företagare. Det kostar ingenting att registrera sig och du förbinder dig inte till några köp. Som registrerad medlem kan du välja och vraka mellan de produkter och tjänster som StartUp Box erbjuder, ett mycket bra sätt att få en chans att prova de produkter och tjänster som man behöver i sitt företag.

Varför StartUp Box?

  • Du väljer själv vilka erbjudanden som passar dig
  • Du får en enklare start på ditt företag
  • Du binder dig inte till några köp

 

Magasinet Starta & Driva Företag

StartUp Media är är utgivare av magasinet Starta & Driva Företag i samarbete med Nyföretagarcentrum. En tidining med mängder av intressant läsning för dig som driver egen firma eller går i starta eget tankar.

 

/ Martina Wipa - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag