StartUp Box - erbjudanden för nyföretagare

19 april 2016

Kostnadsfria erbjudanden för företag

När man är i början av sitt företagande vill man gärna prova på olika produkter och tjänster som behövs i företaget. Att prova olika varianter och leverantörer innan man hittar det som passar, kan bli både kostsamt och tidskrävande. 

StartUp Media har en lösning

StartUp Media löser nu detta åt dig på ett väldigt smidigt sätt, genom deras StartUp Box

StartUp Box är en digital plattform. Genom att skapa ett konto på StartUp Box får du ta del av kostnadsfria erbjudanden från ett stort antal företag som har produkter och tjänster för dig som företagare. Det kostar ingenting att registrera sig och du förbinder dig inte till några köp. Som registrerad medlem kan du välja och vraka mellan de produkter och tjänster som StartUp Box erbjuder, ett mycket bra sätt att få en chans att prova de produkter och tjänster som man behöver i sitt företag.

Varför StartUp Box?

  • Du väljer själv vilka erbjudanden som passar dig
  • Du får en enklare start på ditt företag
  • Du binder dig inte till några köp

 

Magasinet Starta & Driva Företag

StartUp Media är är utgivare av magasinet Starta & Driva Företag i samarbete med Nyföretagarcentrum. En tidining med mängder av intressant läsning för dig som driver egen firma eller går i starta eget tankar.

 

/ Martina Wipa - Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022