Startupen Dicopay gör livet enklare för många ny- och småföretagare.

Mats Evergren
6 november 2018

Allt började med att några av grundarna själva tyckte att det var alldeles för krångligt och tidskrävande att få iväg en faktura. Dessutom fanns en ständig oro för att inte få betalt i tid. Efter att ha intervjuat över 1000 småföretagare framträdde ett mycket tydligt mönster. Lite mer än ett år efter starten lanserades appen som revolutionerar hela processen för att ta betalt. 
På mässan Eget Företag, 8-10 november, Stockholmsmässan berättar Marie Lundberg, vd Dicopay, om hur det hela började och om resan fram till en lösning som gör att ett företag kan fakturera på 15 sekunder från mobiltelefon och få in pengarna på kontot direkt. Hon berättar också om vikten av att fundera igenom sitt ”varför” som företagare för att hela tiden hålla fokus på vilket problem man vill lösa.

Seminarietider (program)
Torsdag & fredag kl 9.30 samt lördag kl 10.15

Hemsida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022