Startupen Dicopay gör livet enklare för många ny- och småföretagare.

Mats Evergren
6 november 2018

Allt började med att några av grundarna själva tyckte att det var alldeles för krångligt och tidskrävande att få iväg en faktura. Dessutom fanns en ständig oro för att inte få betalt i tid. Efter att ha intervjuat över 1000 småföretagare framträdde ett mycket tydligt mönster. Lite mer än ett år efter starten lanserades appen som revolutionerar hela processen för att ta betalt. 
På mässan Eget Företag, 8-10 november, Stockholmsmässan berättar Marie Lundberg, vd Dicopay, om hur det hela började och om resan fram till en lösning som gör att ett företag kan fakturera på 15 sekunder från mobiltelefon och få in pengarna på kontot direkt. Hon berättar också om vikten av att fundera igenom sitt ”varför” som företagare för att hela tiden hålla fokus på vilket problem man vill lösa.

Seminarietider (program)
Torsdag & fredag kl 9.30 samt lördag kl 10.15

Hemsida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag