Tävla om ett Visma bokföringsprogram

15 april 2016

Visma bokföringsprogram

 

Behöver ditt företag ett bokföringsprogram?

Passa på att tävla om Visma bokföringsprogram på Instagram!

För att tävla loggar du in på ditt instagramkonto och lägger en kommentar på inlägget där du motiverar varför du vill vinna Visma bokföringsprogram.

Lycka till! 

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi hjälper dig att sätta idéer i verket. Programmet fungerar lika bra oavsett om du använder PC eller Mac. I takt med att ditt företag växer kan du utveckla ditt bokföringssytem med fler tillval, allt samlat i molnet vilket ger dig full tillgänglighet och kontroll.

Vismaspcs.se

 

/ Anna Nilsson - Business Bloggers

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022