Tävla om ett Visma bokföringsprogram

15 april 2016

Visma bokföringsprogram

 

Behöver ditt företag ett bokföringsprogram?

Passa på att tävla om Visma bokföringsprogram på Instagram!

För att tävla loggar du in på ditt instagramkonto och lägger en kommentar på inlägget där du motiverar varför du vill vinna Visma bokföringsprogram.

Lycka till! 

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi hjälper dig att sätta idéer i verket. Programmet fungerar lika bra oavsett om du använder PC eller Mac. I takt med att ditt företag växer kan du utveckla ditt bokföringssytem med fler tillval, allt samlat i molnet vilket ger dig full tillgänglighet och kontroll.

Vismaspcs.se

 

/ Anna Nilsson - Business Bloggers

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag