Ta bussen till mässan

29 oktober 2015

Du vet väl om att du kan ta bussen direkt till mässan? Det är väldigt bra, inte bara för att du själv slipper köra eller krångla med att boka olika tåg/bussar som ska passa ihop, du har också möjlighet att umgås med kreativa och drivna människor på bussen. Ni kan köra ett förmingel tillsammans och prata om er förväntningar inför mässan och sedan efter kan ni prata om vad ni upplevde och tog med er.

Anmäl dig här: egetforetag.se/för-besökare/resor-till-mässan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag