Utställare: Företagarna

7 november 2015

Företagarna är Sveriges största orgnaisation för företagare. De driver opinion för att det ska bli enklare att driva företag i Sverige. 

Vi har pratat med Art Lindström som är med och representerar Företagarna under mässan. Han tycker att mässan hittills har varit jättebra, att det har varit jätteroligt att träffa blivande entreprenörer som går i tankar kring att starta bolag. 

VI frågade vad mässan har gett dem och han tycker snarare att det är de som gett besökarna massor. Det är många som har frågor kring företagande och framförallt juridik. Deras juridikhjälp har varit fullbokad.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag