Välkommen till mässbloggen!

30 juni 2015

Här på mässbloggen så kommer vi att blogga om allt som rör Eget Företag-mässan, företagande, blogg med mera. Det kommer att bli intervjuer med utställare, intressant fakta, roliga tips, bra att veta och mycket mer. Vi kommer att uppdatera 2 gånger i veckan, tisdagar och torsdagar. Häng med oss!

Vilka är då vi?

Business Bloggers är ett företag som hjälper andra företag med marknadsföring med fokus på blogg. Vi har exempelvis en bloggskola där vi hjälper företag att nå ut till nya och befintliga kunder genom att blogga.
Vi 
har fått möjlighet att i samarbete med Nyföretagcentrum vara bloggansvarig på denna mässa. Det innebär att vi kommer att blogga här, vi kommer att ha en blogghörna under eventet, vi kommer ha speedmeetings och föreläsningar. Exakt vad detta innebär kommer ni att få läsa mer om här senare.

Anna Nilsson

Har jobbat med marknadsföring och försäljning i över 12 år, är skribent, har bloggat i 7 år och hjälpt flera företag framgångsrikt i deras bloggande. Har anordnat flera större bloggevent och har ett stort nätverk i det området.

Martina Wipa

Jobbar med webbutveckling och marknadsföring under namnet Ny Webbdesign. 

Vår gemensamma kunskaper gör att vi erbjuda allt ifrån tekniska lösningen till grafisk form samt innehåll och marknadsföring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022