Välkommen till mässbloggen!

30 juni 2015

Här på mässbloggen så kommer vi att blogga om allt som rör Eget Företag-mässan, företagande, blogg med mera. Det kommer att bli intervjuer med utställare, intressant fakta, roliga tips, bra att veta och mycket mer. Vi kommer att uppdatera 2 gånger i veckan, tisdagar och torsdagar. Häng med oss!

Vilka är då vi?

Business Bloggers är ett företag som hjälper andra företag med marknadsföring med fokus på blogg. Vi har exempelvis en bloggskola där vi hjälper företag att nå ut till nya och befintliga kunder genom att blogga.
Vi 
har fått möjlighet att i samarbete med Nyföretagcentrum vara bloggansvarig på denna mässa. Det innebär att vi kommer att blogga här, vi kommer att ha en blogghörna under eventet, vi kommer ha speedmeetings och föreläsningar. Exakt vad detta innebär kommer ni att få läsa mer om här senare.

Anna Nilsson

Har jobbat med marknadsföring och försäljning i över 12 år, är skribent, har bloggat i 7 år och hjälpt flera företag framgångsrikt i deras bloggande. Har anordnat flera större bloggevent och har ett stort nätverk i det området.

Martina Wipa

Jobbar med webbutveckling och marknadsföring under namnet Ny Webbdesign. 

Vår gemensamma kunskaper gör att vi erbjuda allt ifrån tekniska lösningen till grafisk form samt innehåll och marknadsföring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag