Vad tycker besökarna?

6 november 2015

Idag intervjuade vi mässbesökarna Åsa Ahlqvist och Anna Rönnlund, som var på mässan för att få inspiration, Åsas företag Ledarskap i balans är nystartat och hon ville få en push att komma vidare i sitt arbete. Vännen Anna följde med som stöd men blev själv intresserad av att starta eget.

Vi frågade så klart vad de tycker om mässan och de svarade att de hittills är väldigt nöjda. De hunnit varit på ett seminarie som handlade om att vårda sitt varumärke. De både tyckte den var över förväntan. De skulle också lyssna på det som handlade om senaste företagstrenderna, något de såg fram emot väldigt mycket. Deras intryck överlag är mycket bra och mässan levde upp till deras förväntningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022