Vad tycker besökarna?

6 november 2015

Idag intervjuade vi mässbesökarna Åsa Ahlqvist och Anna Rönnlund, som var på mässan för att få inspiration, Åsas företag Ledarskap i balans är nystartat och hon ville få en push att komma vidare i sitt arbete. Vännen Anna följde med som stöd men blev själv intresserad av att starta eget.

Vi frågade så klart vad de tycker om mässan och de svarade att de hittills är väldigt nöjda. De hunnit varit på ett seminarie som handlade om att vårda sitt varumärke. De både tyckte den var över förväntan. De skulle också lyssna på det som handlade om senaste företagstrenderna, något de såg fram emot väldigt mycket. Deras intryck överlag är mycket bra och mässan levde upp till deras förväntningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag