Riktigt bra deal för vår blogghörna

13 augusti 2015

Vi har ett fåtal platser kvar till vår blogghörna! Är du företagare och använder blogg i din marknadsföring så har vi en riktigt bra deal för dig.

Som vi tidigare har skrivit så kommer vi på Business Bloggers i samarbete med Nyföretagarcentrum att ha en blogghörna på mässan. Vi söker företag som vill ställa ut i vår hörna och synas för mässans 8000 besökare.

Nyhet är att de som deltar får också tillgång till vår digitala bloggskola! (värde 2200:-) Kontakta mig på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag