Cafe Starta & Driva Eget – Västerås

Vill Du starta eget eller utveckla Ditt företag är Du välkommen den 24 April till ”Café Starta & Driva Eget”. Här får Du möjlighet att träffa rådgivare från Nyföretagarcentrum, Almi, Västerås Science Park, Coompanion, Banker, Försäkringsbolag, Bokföring, IT och andra organisationer som hjälper till. Vi bjuder på kaffe och smörgås!
Besök våra ”Microseminarier” se nedan på sidan, om e-handel, butik, bygga app, tjänsteföretag mm. Lyssna på företagare som gjort resan och berättar vad som krävs.

Datum:

24 april 2018

Tid:

15.00-17.00

Plats:

Konstmuseet K2
Kungsgatan 2

Stad:

Västerås

Pris:

Gratis

Microseminarier

Vill Du starta E-handel, Butik/Restaurang, bygga en APP eller ett Tjänsteföretag besök våra ”Microseminarier”. Lyssna på företagare som gjort resan och berättar vad som krävs!

På Programmet
15.00 – 15.10 Välkomna och förutsättningar

SEM 1
15.10 – 15.30 / 16.10 – 16.30
Att starta Webbhandel & Tjänsteföretag på nätet (Loopia) Vad krävs för att starta, hjälpmedel, kostnader, fallgropar
Vad krävs för att driva ett nätbaserat företag och lyckas

SEM 2
15.10 – 15.30 / 16.10 – 16.30
Att starta och driva Butik/Restaurang/Café (Västerås Stad & The House of Taste) Vad krävs för att starta, tillstånd, bygglov, miljö och hälsa, hyresavtal etc.
Vad krävs för att driva en butik/restaurang och lyckas

SEM 3
15.40 – 15.55 / 16.35 – 16.50
Vikten av Relationsförsäljning i ett tjänstebaserat företag (Ring Up) Vad innebär det att driva ett tjänstebaserat företag som kräver relation försäljning. Hur bygga sin försäljningsstrategi – att hitta kunder

SEM 4
16.10 – 16.30
Att ha en innovation (Almi)
Vilken hjälp kan jag få, ekonomiskt stöd, bidrag, aktörer m.m. Hur går hela innovationsprocessen till, tid m.m.

Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners