Eget Företag, 10-11 november

Sveriges största mötesplats för dig som driver eller vill starta företag. 1000-tals personer besöker varje år Eget Företag. För tredje gången kommer mässan att arrangeras digitalt. Mässan erbjuder många seminarier, utställning och scenprogram med gäster från entreprenörsvärlden. Få inspiration, vägledning. Möt digitalt experter och rådgivare, få information.
Det är en anmälan som ger fri entré till Eget Företag och du kommer att få en inbjudan i god tid innan mässan öppnar.

Datum:

10 november — 11 november 2021

Tid:

9.00-15.00

Plats:

Digitalt

Pris:

Gratis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag