FRIBILJETT till Eget Företag 7-9 november, Stockholm

Sveriges största mässa och mötesplats för dig som driver eller vill starta företag. 1000-tals personer besöker varje år Eget Företag. 100 seminarier, utställning och scenprogram med spännande gäster från entreprenörsvärlden. Hitta tjänster och produkter som gör företagarlivet enklare. Få mycket inspiration, vägledning. Träffa likasinnade, experter och rådgivare, få information. Nästan varannan besökare är mer än 4 timmar på mässan.

Datum:

9 november — 9 november 2019

Tid:

Torsdag 10.17
Fredag 10-17
Lördag 10-16

Plats:

Stockholmsmässan, AE-hallen
Mässvägen 1, Älvsjö

Stad:

Stockholm

Pris:

Gratis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag