Välkommen till NyföretagarCentrums e-kurser!


Lär dig hur man startar eget och hur man utvecklar sitt företag. Med hjälp av våra kurser kan du lära dig allt från bokföring, ekonomi, marknadsföring och hur man jobbar med sociala medier. När du köpt en kurs får du tillgång till den direkt och du kan sedan gå dem var du vill och när du vill under sex månader – det enda du behöver är internetuppkoppling och en dator, en surfplatta eller en smartphone.

E-kurserna är framtagna med hjälp av experter i vårt nätverk och distribueras med hjälp av vår partner inom E-learning Coursio. De förklarar de olika ämnena på ett enkelt och tydligt sätt och blandar text, bild, filmklipp och ljudklipp med konkreta övningar och exempel. Till våra kurser >>>

Om e-kurserna

För att köpa kursen gå in på kurssidan (länken ovan) klicka på Lägg till i varukorgen och sedan Betala. Du kan betala med Visakort, Mastercard eller med Klarna-faktura. Innan du genomför betalningen för din första kurs behöver du registrera dig med ditt namn, e-postadress och det lösenord du vill använda för att komma åt kursen i framtiden. När du betalat engångskostnaden kommer du igång direkt och har sedan tillgång till kursen under 6 månader. För att komma åt kurserna framöver gå hit 

För alla köp av kurser gäller ångerrätt inom 14 dagar från köp, är du inte nöjd med kursen hör av dig här så får du pengarna tillbaka.
För tekniska frågor och support hör av dig till

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag