Allt fler vill starta företag. 

Att bli entreprenör och starta eget ligger ofta i toppskiktet när drömjobben listas. Men många vågar inte ta steget och behöver hjälp för att starta företag. Enligt Entreprenörskapsbarometern 2016, vill helst 32 procent av den arbetsföra befolkningen vara entreprenör. Starta din egen resa redan idag, kom till mässan Eget Företag 7-9 november på Stockholmsmässan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag