CHECKA IN PÅ

Starta Eget-mässan >>>

Seminarierna är öppna till söndag, 2 maj kl 17.00.

Nyföretagandet slår rekord! 2 000 besökare kom på den senaste digitala Starta Eget-mässan.
Mässan upplevs som en vanlig fysisk mässa, i mässan kan klicka runt bland olika montrar och chatta direkt med rådgivare och experter.

Här finns Skatteverket, NyföretagarCentrum, Visma, Björn Lunden, PRV, Svensk Handel, Margianlen Bank, Snowfire Frialns Finans m fl experter och rådgivare på plats för att möta dig. Se många digitala seminarier och ta del av fina erbjudanden. Över 50 seminarier – CHECKA IN NU!

Fribiljett till mässan 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag