Seminarieprogram >>>

En av Sveriges populäraste föreläsare under 2020 och 2019

Johan Dahl är en inspirerande och hyllad föreläsare inom personlig utveckling, personligt ledarskap.

Anmäl dig gärna till Johan Dahls LIVE seminarier här nedan som arrangeras under den digitala mässan Eget Företag 10-11 november. 

Alla säljer. Alltid. Men traditionella säljmetoder håller inte längre. Gör personlig försäljning till din starkaste konkurrensfördel när allt mer kommunikation sker digitalt. Fler och nöjdare kunder utan att det känns "säljigt", helt enkelt.
• Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare
• 3 vanliga hinder som gör att småföretag inte går så bra som de skulle kunna göra
• Skapa köpmotivation – så gör du för att sälja mindre och dubbla din försäljning, steg-för-steg.
Johan besvarar frågor i slutet, live.

 

Anmälan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag