Utställare, digitalt

Mässan Eget Företag

Acconomy AB

Trött på gammeldags verktyg? Få bättre koll, och snabbare betalt!
Acconomy ger dig full koll på dina fakturor och genom att sälja din faktura vidare får du snabbt in pengarna på kontot, utan något krångel eller merarbete. Med några få klick har du redan fakturerat klart och kan återgå till det du höll på med, oavsett om det var dagens första kaffe eller nästa spännande kunduppdrag.

Kontakta oss i vår monter för att få 50% rabatt under ert första år.

Astar

Astar är Sveriges största utbildningsföretag. Vi utvecklar yrkestalanger och tar våra kursdeltagare från utbildning till anställning; hos oss kan du helt enkelt bli en stjärna på arbetsmarknaden.

Bokio

Bokio är ett bokföring, lön & faktureringsprogram - helt gratis.
Genom automatiserade flöden är Bokio ett busenkelt program att sköta din redovisning i. Bokio har varit igång sedan 2015 och idag använder över 100 000 entreprenörer Bokio för sin redovisning. Förutom bokföring, fakturering och lön finns dessutom Bokio företagskonto för att sköta dina finanser inne i systemet. Bokio kan dessutom hjälpa dig på hela resan - från att starta ditt bolag till att du gör ditt bokslut i vårt bokslutsprogram.

Bokio är ett program som är gjort för dig som entreprenör - oavsett om du vill göra allt själv eller sammarbeta med din redovisningskonsult i.“

Björn Lundén

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Ester, Stiftelsen

Stiftelsen Ester är en ideell och prisbelönt stiftelse grundad 2012 som vänder sig till dig som är kvinna med utländsk bakgrund och vill starta eget företag.
Vi erbjuder entreprenörsprogram som är flexibla, online och kostnadsfria för dig!
Programmen innehåller modulerna Företagande - från affärsidé till start av företag -, Personligt ledarskap och Livsstil & Hälsa. Kort och gott, allt det du behöver för att komma igång!
Utbildningen genomförs på svenska i små grupper om ca 10 deltagare.
Du kommer utöver utbildning/ träning i företagande få ett utökat nätverk och värdefulla kontakter. Det finns även möjlighet att ansöka till vårt mentorprogram efter avslutat entreprenörsprogram.
Välkommen med din ansökan här i montern eller mejla till info@stiftelsenester.se

Euro Finans

Vi köper dina fakturor till marknadens mest förmånliga villkor! Pengar direkt. Vi tar kreditrisken. Pengar idag. Ökad likviditet. Personlig service. Bankoberoende. Förenkla administrationen. Snabbt och smidigt. Snabba och flexibla. Bättra på likviditeten.

Franchise Group

Franchise Group är Nordens största konsultföretag inom franchising. Vi hjälper våra kunder att växa och öka sin lönsamhet genom att utveckla, etablera och effektivisera franchisekedjor. Vi driver även franchiseportalen www.franchisefinder.se som är en rekryteringsportal för dem som vill starta eget med ett franchisekoncept. I vår monter välkomnar vi alla intresserade av franchising och ger råd både till dem som funderar på att bli franchisegivare och vill bygga en kedja, och till dem som söker ett färdigt franchisekoncept och vill bli franchisetagare.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Get a Newsletter

Den enkla tjänsten för nyhetsbrev
Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.

Marginalen Bank

Vi erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande.

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Bergslagen

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Lund

 Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Stockholm 

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

Patent och registreringsverket

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Shiplink.se

Den enkla frakttjänsten för företagets alla frakter. Shiplink är den enkla och billiga allt-i-ett lösningen för frakt.

Skatteverket

Funderar du på att starta företag? Är du redan igång och har frågor om till exempel moms, deklaration, bokföring eller anställningar? Välkommen till vår monter med dina frågor.

Spoil

Produktionsbyrån Spoil 
Söker du en mindre byrå som kan ta tag i allt inom din marknadsföring så har du hittat rätt.

Svensk Handel

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Svensk Digital handel

Med 700 Trygg E-handlare, 120 Partners och föreningen Svensk Digital Handels 70 medlemmar samlar vi nästan 900 företag som tillsammans arbetar för att utveckla den digitala Handeln i Sverige. Vi driver e-handelscertifieringen Trygg E-handel, Nordens största årliga e-handelsevent D-Congress plus ett logistikprogram för Snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser!.

Söderberg & Partner

Vi erbjuder: Gratis företagsförsäkring under 6 månader

STARTA INTE FÖRETAG UTAN FÖRSÄKRING! 
Som ny företagare är det mycket att sätta sig in i, försäkring är ett viktigt område. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partner tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända. Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslång ekonomiskt lidande.

Visma Spcs

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag