Utställare

Mässan Eget Företag

Astar

Astar är Sveriges största utbildningsföretag. Vi utvecklar yrkestalanger och tar våra kursdeltagare från utbildning till anställning; hos oss kan du helt enkelt bli en stjärna på arbetsmarknaden.

Björn Lundén

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

EgenSajt.se

Vi erbjuder ett snabbt och billigt webbhotell från 8kr/mån. Du köper billiga domäner från endast 9kr första året och vi är billigast på .se/.nu domäner. Under mässan ger vi dessutom bort .se/.nu domäner med e-postkonton gratis första året!

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

Franchise Group

Franchise Group är Nordens största konsultföretag inom franchising. Vi hjälper våra kunder att växa och öka sin lönsamhet genom att utveckla, etablera och effektivisera franchisekedjor. Vi driver även franchiseportalen www.franchisefinder.se som är en rekryteringsportal för dem som vill starta eget med ett franchisekoncept. I vår monter välkomnar vi alla intresserade av franchising och ger råd både till dem som funderar på att bli franchisegivare och vill bygga en kedja, och till dem som söker ett färdigt franchisekoncept och vill bli franchisetagare.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Hogia Small Office 

Lättanvända program för bokföring, fakturering, lön och kassa för dig som småföretagare.

Kemikalieinspektionen

Information om kemikalielagstiftning för dig som ska sälja till exempel elektronik, kläder, skor, leksaker, smycken eller kemiska produkter. Vi är en statlig myndighet och vårt miljökvalitetsmål är Giftfri miljö.

Marginalen Bank

Vi erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande.

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Bergslagen

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Lund

 Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Stockholm 

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

Patent och registreringsverket

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Nordea

Nordea vill vara en bank där företag kan växa. Du planerar att starta bolag, eller kanske redan startat, har säkert en funderingar. Hur ska man tillexempel tänka kring finansiering, likviditet eller bolagstyp. Besök oss på Nordea och svar på dina frågor. I vår monter kommer ni som besökare kunna:  

o   Chatta med våra rådgivare: Passa på att prata med våra rådgivare. Ingen fråga är för liten, just shoot.   

o   Tävla om boken Förebilderna.  

o   Ta del av utvalda webbinarier

o   Signa upp till vårt populära nyhetsbrev för företagare

Shiplink.se

Den enkla frakttjänsten för företagets alla frakter. Shiplink är den enkla och billiga allt-i-ett lösningen för frakt.

Söderberg & Partner

Text kommer

Företagarna

Företagarna är Sveriges största organisation för små och medelstora företag och företräder över 60 000 företagare och samhällsbärare i hela Sverige. Företagarna drivs av att utveckla Sverige så att vårt land även i framtiden är en av de bästa länderna att leva, verka och bo i. Utvecklingen blir först möjlig när företagsamma människor når sin fulla potential och får förutsättningar att kunna lösa dagens och framtidens problem. I vår monter ger dig som driver eller vill starta företag den kunskap som du behöver för att lyckas. Våra experter finns här för att hjälpa dig att nå dina mål. Välkommen!

 

Svedea

På Svedea försäkrar vi inte allt. Men det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Vi har alla ett passionerat förhållande till våra specialområden och förstår hur våra kunders verklighet fungerar på riktigt. Därför kan vi ge dig som småföretagare bättre service och snabbare skadehantering till ett pris som tål att jämföras. Det är så vi gör skillnad. Att vi nyligen vann utmärkelsen ”Sveriges Nöjdaste Kunder” för andra året i rad är bara ett bevis på detta.

 

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Pixid

Pixid AB är ett företag som har gedigen erfarenhet av marknadsföring och reklam.
Vi skapar koncept och idéer i enlighet med kundernas efterfrågan, relaterade till publik, plats och sätt att leverera meddelanden (utskrifter, reklam, video, sociala medier.

 

Sphinxly

Sphinxly är en webbyrå i Stockholm som sedan 2002 bygger resultatdrivna, unika och polerade webbplatser till verksamheter som vill lyfta sin digitalisering till nästa nivå

 

Svensk Handel

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Svensk Digital handel

Med 700 Trygg E-handlare, 120 Partners och föreningen Svensk Digital Handels 70 medlemmar samlar vi nästan 900 företag som tillsammans arbetar för att utveckla den digitala Handeln i Sverige. Vi driver e-handelscertifieringen Trygg E-handel, Nordens största årliga e-handelsevent D-Congress plus ett logistikprogram för Snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser!.

Ägarskolan

Ägarskolan är ett utbildningsföretag för dig som företagare. Våra program inriktar sig på allt ifrån att skapa fler affärer, öka lönsamheten samt hur du kan bygga upp ett värdefullare företag.

Stiftelsen Ester

Stiftelsen Ester är en icke vinst-drivande ideell organisation. Vi vänder oss till kvinnor med kvinnor med utländsk bakgrund – idérika kvinnor som idag står utanför samhället men som var och en har viljan och kraften att vända sin situation och komma igång med sitt liv. Med egna pengar. Och efter eget huvud. Vi står på deras sida. Tillsammans bryter vi utanförskap genom entreprenörskap. 

Acconomy AB

Trött på gammeldags verktyg? Få bättre koll, och snabbare betalt!
Acconomy ger dig full koll på dina fakturor och genom att sälja din faktura vidare får du snabbt in pengarna på kontot, utan något krångel eller merarbete. Med några få klick har du redan fakturerat klart och kan återgå till det du höll på med, oavsett om det var dagens första kaffe eller nästa spännande kunduppdrag.

Kontakta oss i vår monter för att få 50% rabatt under ert första år.

Visma Spcs

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

Spoil

Produktionsbyrån Spoil 
Söker du en mindre byrå som kan ta tag i allt inom din marknadsföring så har du hittat rätt.

WREBIT

Det enda du behöver för att sköta hela ditt företag i mobilen. Helt komplett fakturerings- och bokföringsprogram i en enkel app enbart för småföretagare.
På nolltid fotar du kvittot/fakturan och låter appen sköta resten. Säg hej till en enklare vardag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag